Szef kuchni poleca

Yaki tofu soba

28,00
Smażone kawałki aksamitnego tofu z prażonymi orzeszkami pini, grzybami i świeżymi warzywami oraz gryczanym makaronem sobą.
Wafu chikin NEW

32,00
Grillowana pierś z kurczaka zanurzona w aromatycznym sosie na bazie mleka kokosowego i słodkiego chili z dodatkiem świeżych warzyw.
Asparagus sakana NEW

41,00
Biała ryba gotowana na parze podana na aksamitnym sosie z wytrawnego sake oraz masago w towarzystwie szparagów zanurzonych w cieście tempura.
Ebi tempura

48,00
Krewetki w chrupiącym cieście tempura
Wafu sake

49,00
Polędwiczki z łososia owinięte w nori podane w sosie na bazie mleka kokosowego i słodkiego sushi i chrupiących warzyw.
Kamo katsu

52,00
Gotowana na wolnym ogniu, duszona, a następnie pieczona kaczka oprószona chrupiącą panierką.
Amai sosu de shika

89,00
Comber sarni marynowany w słodkim winie umeshu z jagodami goji i grzybami nameko, podawany z makaronem gryczanym lub ryżem.