Przystawki

Wakame sarada - wege

14,00
Marynowane glony w oleju sezamowym z płatkami chili oraz aksamitnym serkiem sojowym.
Takoyaki

16,00
Najbardziej znana przystawka w Japonii. Siekana ośmiornica zanurzona w kulce z puszystego ciasta. Podana z chrupiącymi ośmiorniczkami baby oraz płatkami suszonego bonito.
Ibodai hotate - NEW

17,00
Grillowane scallopy z ryby maślanej podawane z odrobiną aksamitnego sosu z wytrwanego sake oraz marynowanej ikry z lucjana.
Kataifi sakana - NEW

18,00
Biała ryba w chrupiącym cieście kataifi posypana kolorowym masago.
Mizugyoza - NEW

19,00
Tradycyjne, lekkie pierożki do wyboru w jednym z trzech smaków: z kaczką / wieprzowiną na słodko / wegetariańskie.
Mix yakitori

27,00
Japoński duet – szaszłyki z łososia i grillowanych polędwiczek z piersi kurczaka.
Sake no tarutaru suteki

32,00
Ręcznie siekany łosoś w stylu santoku z dressingiem na bazie japońskiego wina ryżowego oraz korzenia wasabi.
Nuta sarada - NEW

39,00
Gotowana krewetka, mięso małży Św. Jakuba, delikatne plastry surowego łososia oraz polędwicy z tuńczyka podane na blanszowanym porze z orzechowym dressingiem.
Maguro no tarutaru suteki

42,00
Siekana polędwica z tuńczyka z szalotką, skórką z limonki i delikatnym sosem miso.