Konkursy i nagrody

GLOBAL SUSHI CHALLENGE – WRZESIEŃ 2015
Najważniejszy na świecie, międzynarodowy konkurs dla sushi masterów, organizowany przez World Sushi Skills Institute z Japonii razem z Norweską Radą ds. Ryb i Owoców Morza.

Konkurs podzielony był na dwie rundy. W pierwszej sushi masterzy przygotowywali Edomae Sushi zgodnie w wielowiekową japońską tradycją, w drugiej natomiast przygotowywali własną propozycję sushi, gdzie mieli możliwość wykazanie się inwencją i kreatywnością.

Nasz Szef Kuchni, Patryk Jerzykowski, został finalistą polskich eliminacji pierwszej światowej edycji konkursu Global Sushi Challenge 2015.

LUKSUSOWA MARKA ROKU
Dwukrotnie, rok po roku, jako jedyna firma zdobyliśmy tytuł Luksusowej Marki Roku.

LUKSUSOWA MARKA ROKU
GOKO Restauracja Japońska otrzymała tytuł Luksusowej Marki Roku.

WINE&FOOD NOBLE NIGHT
GOKO Restauracja Japońska była pierwszą i jedyną jak do tej pory restauracją z Wielkopolski, biorącą udział w tym prestiżowym konkursie kulinarnym.